Ce este HI-MACS®?

HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala este un material compozit produs de LG,utilizand cea mai noua tehnologie de fabricatie a momentului in termeni de acrilice compozite. Avand in compozitie 75% mineral,20% acrilic si 5% pigmenti tot de origine minerala, HI-MACS® detine o serie de proprietati care il fac unic:

se imbina invizibil: blatul de lucru si chiuveta par turnate dintr-o bucata. Daca bucataria dumneavoastra este in forma de L,U sau G, blaturile de lucru vor fi compacte, dintr-o bucata, eliminandu-se acele imbinari inestetice dintre blaturi cu profile de aluminiu sau silicon. Puteti uita definitiv de faianta dintre blatul de bucatarie si suspendate: blatul se va continua pe perete fara nici o imbinare vizibila,rost chituit sau luft in care sa se adune mizeria. De asemenea, intre blat si placare racordul este nu numai invizibil, ci si rotund( racord raza)-practic mizeria nu se mai poate aduna acolo.
este omogen si neporos: un blat compozit este si extrem de igienic(materialul detine certificari pentru utilizarea in sali de oparatie si laboratoare), iar acest lucru il face extrem de usor de intretinut cu produse de curatenie uzuale cumparate de la supermarket. Caracterul sau omogen este dat si de faptul ca are aceeasi structura in toata masa,in toata grosimea materialului.
-daca dupa ani de utilizare apar zgarieturi,ciobituri, matuiri, lovituri accidentale cu obiecte contondente dure ,printr-o simpla slefuire blatul de bucatarie va arata ca in ziua cumpararii.
-are rezistenta foarte mare la actiune mecanica(zgarieturi,matuiri),la actiunea substantelor chimice(nu se pateaza,nu se decoloreaza) si la temperatura ridicata(in prezenta cuptoarelor si a plitelor vetroceramice este inert; HI-MACS® nu arde,nu scoate fum si nu se topeste in picaturi);
-este termoformabil: bucatariile organice,cu linii curbe,sinuoase nu mai sunt de mult o noutate pentru HI-MACS®. Chiuvetele cu forme atipice devin si ele o optiune usor de realizat.

Chiuvetele din material compozit HI-MACS®

LG produce o gama vasta de chiuvete de serie si lavoare de baie in culorile Alpine White si Nougat Cream. Rotunde sau dreptunghiulare, designul acestora este desavarsit  prin imbinarea invizibila cu blatul. Daca insa dumneavoastra doriti o alta culoare,oricare dintre acestea este disponibila la comanda.

Garantia HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala

Garantia oferita de LG Hausys (pentru material) si de Atvangarde (pentru executie ) este de 10 ani. Atvangarde este membru certificat Quality Club (retea internationala de fabricatori certificata de LG).Doar membrii Quality Club va pot oferi garantie acceptata de LG. Prin urmare, daca decideti sa renuntati la vechiul dumneavoastra blat melaminic si chiuveta de inox alegand un ansamblu de modele bucatarie blat material compozitchiuveta material compozit HI-MACS®,va veti bucura ani la rand de o utilizare igienica si fara probleme in exploatare.

Competitivitate

Atvangarde este importator si distribuitor exclusiv al produselor LG HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala in Romania, Bulgaria si Republica Moldova. Impreuna cu garantia de 10 ani Atvangarde va ofera blaturi de lucru si chiuvete din material compozit la cel mai competitiv pret din piata.

Urmareste-ne pe facebook facebook

sau pe Pinterest facebook

Vezi joburile disponibile