Mobilier baie din mdf vopsit si material compozit HI-MACS®

Atvangarde va propune solutii integrate pentru mobilier baie, incepand cu proiectarea tridimensionala, consilierea oferita de arhitecti in alegerea designului, materialelor, texturilor si culorilor, urmarirea executiei si finalizand cu montajul.
Pentru ca designul si functionalitatea unei bai moderne trebuie sa se imbine perfect, utilizam tehnologii si materiale de ultima generatie precum mdf vopsit lucios/mat pe drept sau pe curb in peste 2300 de culori, mdf furniruit pe drept sau pe curb, sticla vopsita cu pigment opac sau transparent si HI- MACS® Piatra Acrilica Naturala in 90 de culori si texturi, reusind sa indeplinim cu succes ambele cerinte.
Pelicula de lac sau de vopsea care se aplica pe fronturile de mdf le sigileaza, mobila de baie fiind astfel protejata de umiditatea crescuta. Prin urmare, masca pe care se aseaza blatul de baie si dulapurile suspendate isi vor pastra proprietatile si aspectul o lunga perioada de timp. In functie de organizarea spatiului si de modelul ales, bateria poate fi prinsa de perete sau integrata in blat.

Blatul de baie, chiuveta compozit sau lavoarul si chiar cada sunt realizate din HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala, un material care permite imbinari invizibile, care poate fi prelucrat tridimensional la cald pentru obtinerea formelor curbe si permite efecte de translucenta. De asemenea, suprafata omogena nonporoasa nu absoarbe deloc apa sau aburii, nu permite infiltrarea mizeriei si este extrem de usor de curatat cu produse uzuale cumparate de la supermarket. Toate aceste proprietati ale materialului il fac potrivit si pentru cazi de baie sau cadite de dus care par turnate dintr-o bucata.
Va punem la dispozitie imagini cu titlu de propunere ale colectiilor noastre de modele bai: Essentials, Sinus pentru a alege linia stilistica pe care vreti sa o urmati. Intrucat realizam bai la comanda, fiecare model poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra si de configuratia locatiei.

  • mooN
  • JOY
  • INFINITY
  • boat
  • INSERT
  • genuine
  • PARADIGMA

Urmareste-ne pe facebook facebook

sau pe Pinterest facebook

Vezi joburile disponibile