Modele bai moderne la comanda din mdf vopsit, mdf furniruit si HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala.

Atvangarde va ofera colectii de modele bai cu design modern si functional. Galeriile de imagini pe care vi le punem la dispozitie contin idei de amenajri ale bailor pentru spatii atat mici, cat si mari, cu stiluri diferite de design. In spatele unor concepte puternice stau materiale si tehnologie de ultima generatie:
Colectia de bai Essentials: se evidentiaza prin linii curate, functionalitate si ergonomie fara compromis-bai din mdf vopsit lucios, mdf vopsit mat, mdf furniruit , blaturi de baie si chiuvete din material compozit HI-MACS®. Inchideri silentioase pentru usi si sertare. Toate la cel mai bun raport calitate/pret din piata.

Colectia de bai Sinus: mobilier baie organic in care este pusa in valoarea frumusetea liniilor curbe, sinuoase inspirate din natura: fronturi curbe de mdf vopsit, termoformare tridimensionala si efecte de translucenta pentru material compozit HI-MACS®, mdf furniruit cu esente exotice si program de baituri speciale. Inchideri silentioase pentru usi si sertare. Toate la cel mai bun raport calitate/pret din piata.

Colectia de bai Manhattan: concept exclusivist pentru mobilierul de baie de lux ce pune in valoare designul minimalist fluid si ergonomia fara compromis. Pentru o completa si a desavarsi o amenajare interioara spectaculoasa se ofera: numeroase variante de modele prelucrate CNC (poze disponibile la), mdf vopsit cu efecte speciale, furnire exotice, imbinari la 45 de grade, blaturi si lavoare din HI-MACS cu design nonconformist, sertare si usi cu inchidere silentioasa Grass, garantate 5 ani sau 60000  de deschideri.

  • boat
    Bai Manhattan
  • Joy
    Bai Sinus
  • averno
    Bai Essentials

Urmareste-ne pe facebook facebook

sau pe Pinterest facebook

Vezi joburile disponibile