Modele bucatarii moderne din mdf vopsit

Modelele de bucatarii pe care le propunem vin in intampinarea dorintelor dumneavoastra, indiferent daca preferati finisajele clasice sau pe cele moderne. Galeriile de imagini cu colectiile de mobila de bucatarie sunt cu titlu de exemplu. De la tonuri discrete si linii simple pana la forme organice in culori excentrice, ideile de amenajare propuse pot reprezenta un punct de pornire pentru alegerea mobilei de bucatarie la comanda.

Colectia Essentials – modele de bucatarii din mdf vopsit lucios, mdf vopsit mat, accente de furnire naturale, blaturi de bucatarie din material compozit HI-MACS® care se evidentiaza prin design curat, functionalitate si ergonomie fara compromis la cel mai competitiv raport calitate-pret din piata.
Colectia Sinus – mobilier bucatarie organic -Atvangarde demitizeaza liniile drepte si este pusa in valoare frumusetea liniilor curbe, sinuoase:fronturi curbe de mdf vopsit ,translucenta si termoformare pentru blaturi compozite HI-MACS®, furnire exotice si program de baituri speciale. In spatele conceptului Sinus stau materiale si tehnologii de ultima generatie.
Colectia Islands – insule de bucatarie si breakfast bar – potrivite spatiilor deschise si generoase, gandite pentru a delimita intr-un concept unitar zona de gatit si zona de living. Este teritoriul designului fara limite, al materialului acrilic compozit HI-MACS® termoformat, prelucrat CNC, translucent, al MDF-ului vopsit curbat, al esentelor de furnir exotic si al sistemelor inteligente de actionare a fronturilor de usi, sertare si corpuri suspendate.
Colectia Manhattan – concept exclusivist pentru mobila de lux lansat in 2013, bazat pe design minimalist, spectaculos si ergonomie pentru amenajari bucatarii si amenajari living in spatii generoase. Preponderente sunt materialele compozite pretioase HI-MACS® Volcanics, HI-MACS® Galaxy si HI-MACS® Marmo, fronturile de mdf vopsit lucios, fronturile si usile din furnire exotice, dar si sistemele inteligente de inchidere automatizata pentru sertare, usi si corpuri suspendate.

 • model-bucatarie-manhattan-galben-3
  Bucatarii Manhattan
 • Bucatarie Essentials
  Bucatarii Essentials
 • model bucatarie Sinus, compozitie mdf curbat vopsit lucios, blat compozit HI-MACS
  Bucatarii Sinus
 • insula-bucatarie-10
  Insule bucatarie Islands

Urmareste-ne pe facebook facebook

sau pe Pinterest facebook

Vezi joburile disponibile