Rame si tablii prelucrate CNC
Cornise prelucrate CNC

Capacitatea de executie a elementelor decorative moderne este conditionata de folosirea tehnologiilor de fabricatie de ultima generatie precum prelucrarea CNC si vopsirea mdf-ului la grade de luciu de pana la 100%. Utilizarea mdf-ului pentru cornise permite realizarea unei game variate de profile prin imbinarea tipurilor de frezari, iar posibilitatea finisajelor multiple va defini mai bine formele si modelul.

Fronturi Mdf prelucrate CNC

Serviciile de prelucrare CNC pentru fronturile de mdf impreuna cu tehnologia de vopsire de ultima generatie asigura realizarea unor elemente rafinate si elegante de mobilier. Fie ca sunt placari de pereti, panouri decorative sau componente integrate in mobilier, rutarea 2D sau 3D si finisajele multiple permit realizarea unor fronturi de mdf cu modele si volumetrii moderne.

Fronturi curbe mdf vopsit

Capacitatea de executie a elementelor de mobilier modern cu forme organice si elegante este conditionata de folosirea tehnologiilor de fabricatie de ultima generatie: prelucrare CNC, presa cu membrana vid, posibilitatea de vopsire a fronturilor si usilor curbe din mdf la grade inalte de luciu fara impuritati, zone gazate sau scurse.

Manere de cant

Liniile curate si elegante pentru mobila la comanda moderna pot fi obtinute cu ajutorul tehnologiei de prelucrare cu masini CNC prin frezarea in cant pe drept sau pe curb. Cu ajutorul tehnologiei de vopsire mdf de ultima generatie, profilele manerelor de cant sunt vopsite in culoarea frontului fara impuritati, zone gazate sau scurse.

Plinte Mdf vopsit
 • 90
  Rame si tablii prelucrate CNC
 • cornisa 6
  Cornise prelucrate CNC
 • mdf prelucrat cnc 10
  Fronturi Mdf prelucrate CNC
 • fronturi curbe mdf vopsit 1
  Fronturi curbe mdf vopsit
 • DSC00619
  Manere de cant
 • 2
  Plinte Mdf vopsit

Urmareste-ne pe facebook facebook

sau pe Pinterest facebook

Vezi joburile disponibile