Servicii prelucrare CNC la preturi competitive

Routerul CNC este un echipament controlat numeric pentru procesarea diferitelor materiale utilizate in industria mobilierului, prelucrarea realizandu-se mecanic cu freze. Spre deosebire de prelucrarea manuala, tehnologia CNC permite realizarea operatiunilor necesare intr-un timp mult mai scurt si cu o precizie mai mare.
Pentru a oferi o gama cat mai variata de servicii, o solutie completa pentru producatorii de mobilier, pe langa serviciile de vopsire si furniruire a mdf-ului inclusiv pe curb, oferim si servicii de prelucrare CNC. Principalele avantajele asociate tehnologiei CNC de ultima generatie pe care o detinem sunt:
– Precizie mare de pana la 0.01 mm
– Viteza de lucru mare (putere de 12 KW)
– Prelucrare in format mare (dimensiune maxima a placii 4000X2100 mm)
– Debitarea mdf-ului si/sau frezare 2D sau in volume tridimensionale (3D)
*Toate la cel mai competitiv pret din piata
Rutarea mdf-ului, ce implica operatiunile de debitare sau de frezare, permite realizarea unor elemente decorative precum cornise, lezene sau panouri folosite in amenajari interioare, dar si a unei varietati de elemente structurale. Mai mult, prin frezarea cnc a mdf-ului se pot obtine gravuri personalizate pe suprafata placii sau diferite modele pentru fronturile de tip rama si tablie.

Urmareste-ne pe facebook facebook

sau pe Pinterest facebook

Vezi joburile disponibile