Băi MDF vopsit

Mobilier baie din mdf vopsit si material compozit HI-MACS®

Atvangarde va propune solutii integrate pentru mobilier baie, incepand cu proiectarea tridimensionala, consilierea oferita de arhitecti in alegerea designului, materialelor, texturilor si culorilor, urmarirea executiei si finalizand cu montajul.
Pentru ca designul si functionalitatea unei bai moderne trebuie sa se imbine perfect, utilizam tehnologii si materiale de ultima generatie precum mdf vopsit lucios/mat pe drept sau pe curb in peste 2300 de culori, mdf furniruit pe drept sau pe curb, sticla vopsita cu pigment opac sau transparent si HI- MACS® Piatra Acrilica Naturala in 90 de culori si texturi, reusind sa indeplinim cu succes ambele cerinte.
Pelicula de lac sau de vopsea care se aplica pe fronturile de mdf le sigileaza, mobila de baie fiind astfel protejata de umiditatea crescuta. Prin urmare, masca pe care se aseaza blatul de baie si dulapurile suspendate isi vor pastra proprietatile si aspectul o lunga perioada de timp. In functie de organizarea spatiului si de modelul ales, bateria poate fi prinsa de perete sau integrata in blat.

Blatul de baie, chiuveta compozit sau lavoarul si chiar cada sunt realizate din HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala, un material care permite imbinari invizibile, care poate fi prelucrat tridimensional la cald pentru obtinerea formelor curbe si permite efecte de translucenta. De asemenea, suprafata omogena nonporoasa nu absoarbe deloc apa sau aburii, nu permite infiltrarea mizeriei si este extrem de usor de curatat cu produse uzuale cumparate de la supermarket. Toate aceste proprietati ale materialului il fac potrivit si pentru cazi de baie sau cadite de dus care par turnate dintr-o bucata.
Va punem la dispozitie imagini cu titlu de propunere ale colectiilor noastre de modele bai: Essentials, Sinus pentru a alege linia stilistica pe care vreti sa o urmati. Intrucat realizam bai la comanda, fiecare model poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra si de configuratia locatiei.

Modele bai moderne la comanda din mdf vopsit, mdf furniruit si HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala.

Atvangarde va ofera colectii de modele bai cu design modern si functional. Galeriile de imagini pe care vi le punem la dispozitie contin idei de amenajri ale bailor pentru spatii atat mici, cat si mari, cu stiluri diferite de design. In spatele unor concepte puternice stau materiale si tehnologie de ultima generatie:
Colectia de bai Essentials: se evidentiaza prin linii curate, functionalitate si ergonomie fara compromis-bai din mdf vopsit lucios, mdf vopsit mat, mdf furniruit , blaturi de baie si chiuvete din material compozit HI-MACS®. Inchideri silentioase pentru usi si sertare. Toate la cel mai bun raport calitate/pret din piata.

Colectia de bai Sinus: mobilier baie organic in care este pusa in valoarea frumusetea liniilor curbe, sinuoase inspirate din natura: fronturi curbe de mdf vopsit, termoformare tridimensionala si efecte de translucenta pentru material compozit HI-MACS®, mdf furniruit cu esente exotice si program de baituri speciale. Inchideri silentioase pentru usi si sertare. Toate la cel mai bun raport calitate/pret din piata.

Colectia de bai Manhattan: concept exclusivist pentru mobilierul de baie de lux ce pune in valoare designul minimalist fluid si ergonomia fara compromis. Pentru o completa si a desavarsi o amenajare interioara spectaculoasa se ofera: numeroase variante de modele prelucrate CNC (poze disponibile la), mdf vopsit cu efecte speciale, furnire exotice, imbinari la 45 de grade, blaturi si lavoare din HI-MACS cu design nonconformist, sertare si usi cu inchidere silentioasa Grass, garantate 5 ani sau 60000  de deschideri.