Bucătării MDF vopsit

Mobila bucatarie de la Atvangarde.

Atvangarde va propune noi colectii de modele de bucatarii – colectiile Essentials, Sinus,Manhattan si insule de bucatarie – colectia Islands – potrivite oricarei amenajari de bucatarie mica sau mare si bucatarie open-space.

Bucatarii din MDF vopsit lucios/mat – Atvangarde detine tehnologie de vopsire MDF de ultima generatie din Italia, avand capabilitatea sa produca fronturi MDF vopsit cu grad inalt de luciu, capacitate mare de productie si calitate constanta a vopsirii pentru suprafete mari ( poze cu mostre de mdf vopsit).

Bucatarii din furnire naturalefurnire autohtone si furnire exotice, program special de baituri Stain Mix, presa de furniruit clasica „pe drept”, presa cu membrana vid pentru fronturi curbate MDF, tehnologie de prelucrare a furnirului.

Mobilier bucatarie la comandaBucatariile Atvangarde sunt un exercitiu de design, functionalitate si ergonomie fara compromis. Colectiile propuse de Atvangarde pot fi adaptate cerintelor oricarui spatiu. Spatiul dumneavoastra va fi relevat, iar modelul de bucatarie preferat va fi personalizat in mod specific oricarei configuratii din teren. Pentru a vedea imagini cu cateva dintre modelele de bucatarii propuse va rugam sa accesati Vezi colectii bucatarii

Experienta completa – Atvangarde nu este doar producator de mobilier la comanda, ci o companie care va ofera o experienta de cumparare completa. Indiferent daca beneficiati de un spatiu mare sau de unul de mici dimensiuni, echipa noastra de designeri va va consulta cu privire la toate detaliile mobilierului pentru o ajunge la amenjarea pe care o visati. De la materiale, forme, finisaje, culori, accesorii pana la amplasamentul corpurilor va garantam ca veti beneficia de o mobila spectaculoasa si durabila.

Blaturi

Blaturi de bucatarie din material compozit HI-MACS® – calitate fara compromis de la LG, garantie 10 ani, imbinari invizibile, 90 de paternuri de culoare, gama larga de chiuvete bucatarie compozit, kituri de scurgere profesionale. Atvangarde este membru certificat Quality Club pentru fabricatia de blaturi si chiuvete din material compozit HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala de la LG. Doar membrii Quality Club pot oferii garantia LG de 10 ani.

Modele bucatarii moderne din mdf vopsit

Modelele de bucatarii pe care le propunem vin in intampinarea dorintelor dumneavoastra, indiferent daca preferati finisajele clasice sau pe cele moderne. Galeriile de imagini cu colectiile de mobila de bucatarie sunt cu titlu de exemplu. De la tonuri discrete si linii simple pana la forme organice in culori excentrice, ideile de amenajare propuse pot reprezenta un punct de pornire pentru alegerea mobilei de bucatarie la comanda.

Colectia Essentials – modele de bucatarii din mdf vopsit lucios, mdf vopsit mat, accente de furnire naturale, blaturi de bucatarie din material compozit HI-MACS® care se evidentiaza prin design curat, functionalitate si ergonomie fara compromis la cel mai competitiv raport calitate-pret din piata.

Colectia Sinus – mobilier bucatarie organic -Atvangarde demitizeaza liniile drepte si este pusa in valoare frumusetea liniilor curbe, sinuoase:fronturi curbe de mdf vopsit ,translucenta si termoformare pentru blaturi compozite HI-MACS®, furnire exotice si program de baituri speciale. In spatele conceptului Sinus stau materiale si tehnologii de ultima generatie.

Colectia Islands – insule de bucatarie si breakfast bar – potrivite spatiilor deschise si generoase, gandite pentru a delimita intr-un concept unitar zona de gatit si zona de living. Este teritoriul designului fara limite, al materialului acrilic compozit HI-MACS® termoformat, prelucrat CNC, translucent, al MDF-ului vopsit curbat, al esentelor de furnir exotic si al sistemelor inteligente de actionare a fronturilor de usi, sertare si corpuri suspendate.

Colectia Manhattan – concept exclusivist pentru mobila de lux lansat in 2013, bazat pe design minimalist, spectaculos si ergonomie pentru amenajari bucatarii si amenajari living in spatii generoase. Preponderente sunt materialele compozite pretioase HI-MACS® Volcanics, HI-MACS® Galaxy si HI-MACS® Marmo, fronturile de mdf vopsit lucios, fronturile si usile din furnire exotice, dar si sistemele inteligente de inchidere automatizata pentru sertare, usi si corpuri suspendate.