Fronturi MDF vopsit - Colectii: CLASIC

Începând cu 2015 Atvangarde intră pe piața fronturilor de bucătărie și baie cu propria colecție de fronturi mdf vopsit, propunând clienților 18 modele de front mdf ce compun colecția Clasic. Efortul echipei de design care a lucrat la crearea conceptului Clasic mai bine de un an de zile, precum și investițiile Atvangarde în tehnologia de prelucrare CNC mdf au făcut posibilă realizarea unei colecții unice de fronturi bucătărie mdf vopsit, fronturi baie mdf vopsit, dar nu numai, multe dintre modele fiind potrivite pentru mobilier living mdf vopsit, mobilier dormitor mdf vopsit sau mobilier cameră copil cu fornt mdf vopsit.

Cele 18 modele de front mdf vopsit sunt disponibile la comandă pe dimensiunile solicitate de client, în peste 3.200 de culori și nuanțe din paletele RAL, NCS, ICA COLORS, și CS RENNER.

Colecția Clasic de front sertar mdf și front ușă mdf este completată de trei modele de cornișe mdf vopsit și trei modele de lezene mdf vopsit care au fost proiectate să se potrivească indiferent de modelul de front mdf ales de client.

Nu în ultimul rând ar trebui menționate termenele de predare foarte bune și prețurile foarte competitive oferite de noi pentru întreg pachetul mdf + prelucrare CNC + vopsire, oferind clienților calitatea superioară a produsului mdf vopsit la preț de mdf înfoliat.