Mdf vopsit

Mdf Vopsit

Serviciile de vopsire mdf oferite de Atvangarde prezinta o serie de caracteristici si avantaje care ne diferentiaza de competitori:
– Cabina cu sistem dual de vopsire si uscare unica in acest moment in Romania este un mediu controlat ferit de particule de praf sau de alte reziduuri, astfel ca fronturile de mdf vopsit lucios sau mat nu vor avea impuritati.
– Experienta acumulata de resursa umana si participarea constanta la activitati de perfectionare asigura o aplicare de inalta performanta, fara zone gazate sau scurse. Sigilarea corecta a fronturilor prin pelicula de vopsea le asigura o rezistenta sporita la factori mecanici si la umiditate.
– Componentele utilizate in ciclurile de vopsire poarta garantia calitatii unuia dintre liderii mondiali in fabricarea produselor pentru tratarea lemnului, asigurand profunzime ridicata a culorii si grad inalt de luciu (de pana la 100%) cu efect sticlos al suprafetei.
– Gama de culori disponibila este practic nelimitata, putandu-se folosi orice cod de culoare din mostrarele RAL, NCS sau ICA. Exista chiar si posibilitatea identificarii unei culori la cererea clientului dupa o mostra prezentata cu ajutorul unui sistem de spectometrie.
– Vopsirea este ecologica, toate produsele folosite in ciclurile de vopsire avand certificari la nivelul UE care garanteaza impactul redus asupra mediului si lipsa formaldehidelor.
– Posibilitatea vopsirii poliuretanice sau a vopsirii pe baza de apa
– Realizarea fronturilor de mdf vopsit cu efecte speciale: filamentoso, metalizat, cracare, foita de argint, stardust