Mobila la comanda

MOBILA LA COMANDA Atvangarde -de ce aleg clientii sa lucreze cu noi?

    Arhitectii de la Atvangarde creeaza mobila la comanda moderna, optimizata si adaptata configuratiei spatiului fiecarui client. Compania a asimilat procese de productie complexe, utilizeaza materiale si detine tehnologii de ultima generatie pentru a crea orice amenajare de mobilier la comanda. Atvangarde va ofera cele mai bune solutii de design, functionalitate, ergonomie si cost-control, toate la cel mai competitiv raport calitate-pret din piata.

    Atvangarde ofera un concept unic de mobila la comanda pentru casa dumneavoastra prin imbinarea solutiilor de design inovator si a functionalitatii la superlativ cu materialele de ultima generatie. Clientii aleg sa lucreze cu noi deoarece le punem la dispozitie tot suportul necesar pentru a-si pune ideile in aplicare. Echipa de arhitecti creeaza mobilierul la comanda in functie de specificatiile si dorintele dumneavoastra, de configuratia spatiului disponibil si de linia stilistica pe care vreti sa o urmati. Dupa aprobarea conceptului de mobilier la comanda se trece la etapa productiei, unde atentia extraordinara la detalii, tehnologia de ultima generatie si echipa tehnica riguros pregatita se concretizeaza intr-un produs final de cea mai inalta calitate. Transportul si montajul se realizeaza cu cea mai mare grija si in cel mai scurt timp posibil. Si pentru ca ne dorim ca dumneavoastra sa fiti cu adevarat multumiti, va oferim toate acestea la cel mai competitiv raport calitate-pret din piata.
De-a lungul timpului am asimilat procese de fabricatie complexe si ne-am perfectionat activitatea. Astfel, lucram cu materiale si tehnologii de ultima generatie care va pun la dispozitie o gama practic nelimitata de optiuni pentru mobila la comanda:

  • Mdf vopsit lucios, mdf vopsit mat, mdf vopsit cu efecte speciale pe drept sau pe curb in orice cod de culoare RAL sau NCS; fronturile de mdf vopsit pot avea manere ascunse prin frezarea in cant
  • Mdf furniruit pe drept sau pe curb cu esente naturale sau exotice si baituit in peste 200 de culori
  • Sticla vopsita cu pigment transparent sau opac in peste 2300 de culori
  • Material compozit HI-MACS® in peste 90 de culori si texturi, care permite imbinari invizibile, insertii de lumina colorata pe modele personalizate si forme curbe, organice prin modelarea tridimensionala la cald

Accesoriile pentru mobilier constribuie la ridicarea gradului de functionalitate a mobilei, astfel ca lucram cu furnizori recunoscuti precum Grass si Blum, care va pun la dispozitie o multitudine de variante: sisteme de inchidere silentioasa a usilor si sertarelor, Lemans sau cosuri rotative pentru zonele de colt, dispense pentru spatii de stocare eficientizate, sisteme modulare de compartimentare pentru dulapuri sau sertare, sisteme de glisiere pentru sertare cu deschidere prin atingere, etc.
De la un mobilier simplu, functional si durabil pana la unul surpinzator si rafinat, este imposibil sa nu gasiti solutia potrivita pentru dumneavoastra!
Pentru a va inspira va punem la dispozitie imagini cu titlu de propunere pentru mobila bucatarie, mobilier baie, dormitoare, mobila living, mobilier dressing si mobilier copii.