Fronturi MDF prelucrate CNC_00

Atvangarde ofera servicii complete CNC – proiectare CAD/CAM 3D, prelucrare, furnizare materiale si livrare produs finit la cel mai competitiv pret si la cele mai bune termene de livrare din piata.

Tehnologii CNC asimilate:

Router CNC nesting Atvangarde_01

Router CNC nesting: masina noua pusa in functiune in 2015, de mare productivitate, capabilitati de prelucrare in formate utile foarte mari (4200/2150/350 mm) la viteza mare (putere reala a frezei 8,5 kw), schimbator automate de scule si masa complet vacuumata. Masina permite realizarea tuturor operatilor specifice de prelucrare CNC: debitare, frezare, gaurire, degrosare, gravare precum si prelucrare CNC 3D de mari dimensiuni.

Promaster-Atvangarde_02

CNC de găurire și frezare în 5 axe: mașina Holzer de ultimă generație și productivitatea foarte mare oferă utilizatorului posibilități aproape nelimitate de prelucrare CNC mdf, materiale compozite, lemn și plexiglas. Masa de dimensiuni mari (3747/1554/325mm) permite prelucrarea de jur-împrejur pentru piese utile de 3425/1287/300mm. Motorul frezei cu putere reală de 12 KW, cap cu 5 axe complet interpolat.

Picior masa MDF prelucrat CNC_02

Router CNC 4 axe: permite operatiuni de strunjire CNC. Cu ajutorul axei 4, “axa strung” este posibila fabricatia de picioare masa din MDF si lemn masiv strunjite CNC , balustrii, pilastrii etc prelucrate la grade de complexitate ridicata.

Servicii oferite:

Prelucrare CNC placaj  multistratificat_03

Proiectare CAM/CAD 2D si 3D. Atvangarde detine departament de proiectare format din arhitecti, designer si personal calificat in proiectare CNC avand capabilitatea sa ofere cele mai bune servicii de proiectare, optimizare si cost control.

Termene de executie performante: uzual termenul de predare al unei lucrari este de 48 ore pentru tot ciclul de proiectare-prelucrare material.

Prelucrare CNC MDF_04

Pret prelucrare CNC. Atvangarde ofera cele mai competitive preturi din piata pentru serviciul de prelucrare CNC si proiectare CNC dupa cum urmeaza:

  • proiectare -debitare,frezare,gaurire fara costuri;
  • proiectarea operatiunilor de prelucrare 3D, degrosare si gravare 6 euro/ora fara TVA;
  • prelucrari 2D de orice tip:0,19 euro/ml/trecere fara TVA;
  • prelucrari 3D, gravare, degrosare, gaurire:25 euro/ora fara TVA;

Fronturi MDF prelucrate CNC_05

Furnizare material. Atvangarde se aprovizioneaza cu cantitati mari de material, la nivel de palet pentru MDF, pal brut, pal melaminat, Hi-Macs. Pentru acest motiv putem oferi preturi de vanzare foarte bune fata de orice achizitie cu bucata care se face direct de la furnizor.

Livrare produs finit. Oferim serviciul de livrare gratuit in Bucuresti si zona metropolitana pentru comenzi mai mari de 200 euro fara TVA si prin curierat in tara contra cost.

Router CNC nesting_06

Materiale prelucrate:

  • Productie mobila: MDF melaminat si brut, PAL melaminat si brut, HPL, placaj si placaj multistratificat, HDF, lemn masiv, OSB, lemn balsa, pluta aglomerata etc
  • Materiale compozite acrilice: HI-MACS, Corian, Staron, Rauvisio, Hanex, Kerrock etc;
  • Productie publicitara: plexiglas, PVC, polyester, policarbonat, comatex, forex, comacel, polipropilena, polistiren extrudat, spuma de diferite densitati, HIPS, prolight, Perspex, Kappa, moose etc
  • Elemente metalice: tabla aluminiu pana la 4 mm grosime, tabla metale neferoase, alucobond, dibond, reinobond etc

CNC_7225-500_2_01

[gallery link="file" columns="8" ids="4911,4912,4913,4914,4915,4916,4917"]