Tehnologie vopsire

Atvangarde detine tehnologie de vopsire MDF pentru fronturi si usi din mdf vopsit High Gloss de ultima generatie, fabricata in Italia. Noua cabina de vopsire, fabricata si pusa in functiune in anul 2012 reprezinta un sistem presurizat dual de vopsire si uscare, unic in acest moment in Romania, care furnizeaza finisaje de MDF lucios de cea mai inalta calitate.

Vopsire

Vopsirea MDF-ului se realizeaza intr-o incinta cu aport de aer climatizat, controlat de computer, absorbtia vaporilor (gazelor de vopsire) facandu-se in perdele de apa, atat verticale cat si de pardoseala. Admisia si presiunea pozitiva de aer filtrat la 0.03 micron/mc confera certitudinea ca si cele mai mici impuritati si particule nu ajung pe suprafata vopsita. Aerul utilizat este aer purificat la un nivel utilizat doar in industria farmaceutica.

Uscare

Dupa vopsire piesele ajung in camera de uscare fara a parasi mediul presurizat si climatizat al sistemului dual de vopsire. Aici presiunea si temperatura controlata de computer au un rol esential in obtinerea unor suprafete de MDF vopsit lucios de inalta calitate.

Despre acest sistem putem spune ca este „state of the art” in termeni de realizare a elementelor de mdf vopsit lucios.