Mdf vopsit lucios

Compania Atvangarde Technology ofera servicii de vopsitorie MDF poliuretanica de inalta calitate a fronturilor de MDF vopsit lucios. Vopsirea poliuretanica prezinta o serie de caracteristici si avantaje ce permit realizarea unor elemente de mobilier unice:

  • profunzime a culorii: continut ridicat de „solid color”;
  • grad ridicat de transparenta a peliculei, efect sticlos al suprafetei;
  • rezistenta ridicata la actiuni mecanice si fizice;
  • vopsirea ecologica: toate componentele utilizate in ciclurile de vopsire sunt de ultima generatie, certificate EU, cu impact redus asupra mediului, continut zero de formaldehide, NMP si APEO;
  • gama foarte vasta de culori, mai mult de 2300 (RAL, NCS);
  • la cererea clientului poate fi identificata orice culoare dupa o mostra prezentata, gratie sistemelor de spectrometrie.

MDF vopsit lucios – extraaplicarea de lac lucios Atunci cand se doreste obtinerea unei suprafete vopsite cu un grad de luciu si transparenta a peliculei ridicata, „peste 100% grad de luciu”, mai mult decat se intelege in acceptiunea generala de “mdf vopsit lucios” exista posibila o supra aplicare de lac lucios. Aceasta  supra aplicare confera piesei vopsite un aspect sticlos, luxos, culoarea observandu-se prin transparenta lacului. In functie de efectul urmarit se pot face una  sau mai multe aplicari de lac lucios. Supra aplicarile successive de lac lucios confera suprafetei vopsite rezistenta superioara la actiune mecanica prin zgariere si matuire.

Specifica in general mobilierului rezidential de lux:mobilier bucatarie mdf vopsit lucios, mobilier baie, mobilier living sau mobilier dormitor, vopsirea mdf-lui cu lacuri pigmentate lucioase a capatat din ce in ce popularitate in domenii precum mobilier comercial, mobilier hotelier, mobilier clinica medicala sau mobilier pentru farmacie.